Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Van Gogh View Of Arles

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Van Gogh View Of Arles

Κωδικός: az8014

10,00 €
με ΦΠΑ

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Van Gogh View Of Arles

Καμβάς με εκτύπωση στην μπροστά όψη, τελαρωμένος σε άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο, έτοιμος για κρέμασμα! 

Μια είκονα χίλιες λέξεις... Διακοσμήστε τους χώρους σας με έναν καμβά, ή τυλίξτε τον με μπόλικη αγάπη και δωρίστε τον στους αγαπημένους σας!

Διαστάσεις σχεδια καμβαδες
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Van Gogh View Of Arles

View of Arles, Flowering Orchards

Το View of Arles, το Flowering Orchards είναι ένας πίνακας του Vincent van Gogh, που εκτελέστηκε την άνοιξη του 1889, ένας από τους διάφορους πίνακες που παρήγαγε στη σειρά του Flowering Orchards ενώ ζούσε στην Αρλ.

Παρέχει θέα σε ένα κανάλι και τις λεύκες στο ταμπλό του προς το ιστορικό κέντρο της Αρλ, με τους πύργους του Saint-Trophime και του College St Charles στα αριστερά, σε αντίθεση με το πρόσφατο κτίριο του Caserne Calvin, που στεγάζει το Σύνταγμα Zouave, το δικαίωμα.

Ο Βαν Γκογκ γνώρισε αρκετούς από τους αξιωματικούς του Ζουάβ, ζωγράφισε έναν με ντόπια στολή και το πορτρέτο του υπολοχαγού Μιλιέτ είναι γνωστό ως ο εραστής. Οι λεύκες εξακολουθούν να στέκονται κατά μήκος του καναλιού, σήμερα, αλλά οι οπωρώνες και το Caserne έχουν φύγει.

Ο Βαν Γκογκ ενσωμάτωσε αυτόν τον πίνακα στη συλλογή έργων του που θα προβληθούν στο Les XX, στις Βρυξέλλες του 1890.

az8014
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: