Διακοσμητικό Παραβάν Σε Καμβά το φιλί Klimt The Kiss

Διακοσμητικό Παραβάν Σε Καμβά το φιλί Klimt The Kiss

Κωδικός: p2010

105,00 €
με ΦΠΑ

Διακοσμητικό Παραβάν Σε Καμβά το φιλί Klimt The Kiss

Διακοσμητικό παραβάν με εκτύπωση σε καμβά στην μπροστά όψη, τελαρωμένο σε άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο, για να διακοσμήσει κάθε χώρο του σπιτιού σας.


Το Παραβάν διατίθεται σε συνολική του διάσταση : Τρίπτυχο 180x135 (45x180 το κάθε φύλλο) Τετράπτυχο 180x180 (45x180 το κάθε φύλλο), Πεντάπτυχο 180x225 (45x180 το κάθε φύλλο)


Διακοσμήστε τους χώρους σας, ή τυλίξτε το με μπόλικη αγάπη και δωρίστε το στους αγαπημένους σας!

*Δυνατότητα κατασκευής διαστάσεων της επιλογή σας ζητήστε μας προσφορά!

Παραβάν Διαστάσεις
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Τα διακοσμητικά παραβάν αποτελούν μια μοντέρνα και κομψή επιλογή για να προσθέσετε στυλ και χαρακτήρα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, τα διακοσμητικά παραβάν προσθέτουν μια νότα προσωπικότητας και αισθητικής στον χώρο σας. Με μια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφών, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Από παραβάν με γεωμετρικά μοτίβα και αφηρημένες εικόνες μέχρι πιο κλασικά και διαχρονικά σχέδια, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και αισθητική. Επιπλέον, τα διακοσμητικά παραβάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επικάλυψη για ένα τραπεζάκι, ένα κρεβάτι ή έναν πολυθρόνα, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προσωπικότητας και στυλ στον χώρο σας. Με τα διακοσμητικά παραβάν, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να αντανακλά την αισθητική σας και να είναι πραγματικά μοναδικός και προσωπικός.

p2010
1000 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Weight
20

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: