Αυτοκόλλητο Πόρτας με εκτύπωση " Χρωματιστές Πέτρες "

Αυτοκόλλητο Πόρτας με εκτύπωση " Χρωματιστές Πέτρες "

Κωδικός: d1002

22,00 €
με ΦΠΑ

Αυτοκόλλητο Πόρτας με εκτύπωση " Χρωματιστές Πέτρες "

Αυτοκόλλητο Πόρτας , με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε την παλιά σας πόρτας , και κάντε το να δείχνει σαν καινούρια !!

Αυτοκόλλητα Πόρτας
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Τα αυτοκόλλητα πόρτας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε μια φρέσκια και διακοσμητική ανανέωση στις εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες του σπιτιού σας. Αναδεικνύουν τον χώρο σας με έναν μοναδικό και προσωπικό τρόπο, προσθέτοντας χρώμα, στυλ και χαρακτήρα. Με μια ποικιλία σχεδίων και μοτίβων, από γεωμετρικά και αφηρημένα σχέδια μέχρι φυσικά τοπία και παραστάσεις, υπάρχει αυτοκόλλητο πόρτας για κάθε στυλ και διακοσμητική προτίμηση. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά όπως βινύλιο ή υφασμάτινα αυτοκόλλητα που προσφέρουν διαφορετικές υφές και υφάσματα για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή των αυτοκόλλητων πόρτας είναι εύκολη και απλή. Απλώς αποκολλήστε το αυτοκόλλητο από την ταινία και τοποθετήστε το στην επιφάνεια της πόρτας, πιέζοντας ελαφρά για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες, ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ του χώρου σας. Με τα αυτοκόλλητα πόρτας, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο. Δώστε ζωή στις πόρτες σας και ανανεώστε την εμφάνιση του σπιτιού σας με αυτά τα διακοσμητικά και πρακτικά αυτοκόλλητα.

d1002
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: