Αυτοκόλλητο Τοίχου "Keep Calm & Create"

Αυτοκόλλητο Τοίχου "Keep Calm & Create"

Κωδικός: sw1019

30,00 €
με ΦΠΑ

Υπέροχο Αυτοκόλλητο Τοίχου "Keep Calm & Create"

Διακοσμήστε όμορφα τον τοίχο σας  με αυτό το αυτοκόλλητο και δώστε του  άποψη και στύλ. Πρωτοτυπήστε με μια έξυπνη και οικονομική ιδέα και αλλάξτε τον μονότονο τοίχο σας!  Σχέδιo σε ότι χρώμα επιθυμείτε εσείς για να τονίσετε την αισθητική του χώρου σας!

*Διάσταση επιλογής σας.

Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Μοναδικά Αυτοκόλλητα τοίχου. Εξαιρετική ποιότητα, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Για όλο το σπίτι, το σαλόνι την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο τον διάδρομο τέλειο αποτέλεσμα διακόσμησης 

Τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν μια δημιουργική και εντυπωσιακή λύση για τη διακόσμηση κάθε χώρου στο σπίτι ή στο γραφείο. Με μια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και θεμάτων, τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν να δώσουν μια φρέσκια και πρωτότυπη νότα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Από γεωμετρικά μοτίβα και αφηρημένες γραμμές μέχρι λουλούδια και ζώα, υπάρχει ένα αυτοκόλλητο τοίχου για κάθε γούστο και αισθητική προτίμηση. Εγκατάσταση των αυτοκόλλητων τοίχου είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς την ανάγκη για ειδικά εργαλεία ή επαγγελματική βοήθεια. Απλώς αποκολλήστε το αυτοκόλλητο από την ταινία και εφαρμόστε το στον τοίχο, πιέζοντας ελαφρά για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Αν θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμησή σας, τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς να αφήσουν κατάλοιπα ή να προκαλέσουν ζημιά στον τοίχο. Με τη χρήση αυτοκόλλητων τοίχου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό και προσωπικό χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική και το στυλ σας. Από το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα έως το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο, τα αυτοκόλλητα τοίχου προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες διακόσμησης που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση.

sw1019
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: