Ταπετσαρία Τοίχου Bus England London Black And White

Ταπετσαρία Τοίχου Bus England London Black And White

Κωδικός: w1050

0,00 €
με ΦΠΑ

Ταπετσαρία Τοίχου Bus England London Black And White

Ταπετσαρία τοίχου αυτοκόλλητη, με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας, και αλλάξτε όψη στους αγαπημένους σας χώρους με μία ολοκληρωτική ανανέωση!

Δυνατότητα κατασκευής τις δικία σας ταπετσαρίας τοίχου

Παρακάτω βάζεται την διάσταση τις ταπετσαρίας που επιθυμείτε σε m πχ 1,20 χ 1,30 και σας υπολογίζει αυτόματα το κόστος   

Ποσότητα

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.
  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Ταπετσαρία Τοίχου Bus England London Black And White

Ντύσε τον τοίχο σου Υπάρχει ένα tip το οποίο είναι μία οικονομική και φανταστική λύση για να δώσεις στην κυριολεξία άλλον αέρα στο σπίτι σου και αυτή είναι η Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Τοίχου. Το να διαφοροποιήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου μπορεί να δώσει άλλη χροιά σε όλο τον χαρακτήρα του σπιτιού σου όπως μπορεί να αναπτύξει και διαφορετικές θεματικές στα δωμάτια. Μπορείς να το δοκιμάσεις και έπειτα να το αλλάξεις πάντως σε καμία περίπτωση δε θα χάσεις! 

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας με μια μόνο κίνηση. Από αφηρημένα μοτίβα και γεωμετρικά σχέδια μέχρι φωτεινά τοπία και απεικονίσεις φύσης, υπάρχει μια ταπετσαρία που ταιριάζει σε κάθε στυλ και προσωπική αισθητική. Επιπλέον, οι ταπετσαρίες τοίχου προσφέρουν μια γρήγορη και εύκολη λύση για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό και εξατομικευμένο χώρο, χωρίς την ανάγκη για μεγάλες ανακαινίσεις ή δαπανηρές αλλαγές. Επιλέγοντας μια ταπετσαρία με ένα μοναδικό μοτίβο ή εικόνα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να αντικατοπτρίζει τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα, προσθέτοντας έναν αέρα μοναδικότητας και προσωπικότητας. Επιπλέον, η πληθώρα υλικών και υφών που προσφέρονται στις ταπετσαρίες τοίχου σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία επιφανειών και υφών που μπορούν να προσθέσουν βάθος και διάσταση στον χώρο σας. Αν επιθυμείτε μια εντυπωσιακή και επαναστατική αλλαγή στο σπίτι σας, οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά τους.
ACg8ocKbN7p3YuBvKz7hZysCo1NM-onGXlvN-7N3XHTIDrYi8g=s40-p
ΑπάντησηΠροώθηση
Προσθήκη αντίδρασης
w1050
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: