Αυτοκόλλητο Ψυγείου με εκτύπωση "Black & White Pattern"

Αυτοκόλλητο Ψυγείου με εκτύπωση "Black & White Pattern"

Κωδικός: fr1035

9,00 €
με ΦΠΑ

Αυτοκόλλητο Ψυγείου με εκτύπωση "Black & White Pattern"

Αυτοκόλλητο Ψυγείου , με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε το παλιό σας ψυγείο , και κάντε το να δείχνει σαν καινούριο !!

Αυτοκόλλητα Ψυγείου
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Τα αυτοκόλλητα ψυγείου είναι μια διασκεδαστική και λειτουργική προσθήκη στην κουζίνα σας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να διακοσμήσετε το ψυγείο σας με προσωπικότητα και στυλ. Με μια ποικιλία σχεδίων και θεμάτων, όπως λουλούδια, φρούτα, τοπία, ζώα και ακόμη και αστεία μηνύματα, τα αυτοκόλλητα ψυγείου προσθέτουν μια διασκεδαστική πινελιά στην κουζίνα σας. Εγκατάσταση των αυτοκόλλητων ψυγείου είναι πολύ απλή και γίνεται με μια εύκολη εφαρμογή στην επιφάνεια του ψυγείου. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στις πόρτες ή το πλάι του ψυγείου για να προσθέσετε χρώμα και χαρακτήρα στο χώρο σας. Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα ψυγείου μπορούν να λειτουργήσουν και ως πρακτικά εργαλεία οργάνωσης, αφού μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σημειώσετε το ψυγείο σας με λίστες αγορών, συνταγές ή σημαντικές ημερομηνίες. Με τα αυτοκόλλητα ψυγείου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό και ζωντανό χώρο στην κουζίνα σας που θα ανανεώνει την εμφάνιση του ψυγείου σας με μια απλή αλλά ενδιαφέρουσα πινελιά. Είτε πρόκειται για να προσθέσετε χαρούμενα στοιχεία στην καθημερινή σας ρουτίνα είτε για να δημιουργήσετε έναν πιο οργανωμένο χώρο, τα αυτοκόλλητα ψυγείου προσφέρουν μια διασκεδαστική και λειτουργική επιλογή διακόσμησης που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας.

fr1035
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: