Ταπετσαρία Τοίχου Δρόμος

Ταπετσαρία Τοίχου Δρόμος

Κωδικός: w1033

0,00 €
με ΦΠΑ

Ταπετσαρία Τοίχου Δρόμος με εκτύπωση

Ταπετσαρία τοίχου αυτοκόλλητη, με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας, και αλλάξτε όψη στους αγαπημένους σας χώρους με μία ολοκληρωτική ανανέωση!

Δυνατότητα κατασκευής τις δικία σας ταπετσαρίας τοίχου

Παρακάτω βάζεται την διάσταση τις ταπετσαρίας που επιθυμείτε σε m πχ 1,20 χ 1,30 και σας υπολογίζει αυτόματα το κόστος   

Ποσότητα

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.
  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Ταπετσαρία Τοίχου Δρόμος

Ντύσε τον τοίχο σου Υπάρχει ένα tip το οποίο είναι μία οικονομική και φανταστική λύση για να δώσεις στην κυριολεξία άλλον αέρα στο σπίτι σου και αυτή είναι η Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Τοίχου. Το να διαφοροποιήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου μπορεί να δώσει άλλη χροιά σε όλο τον χαρακτήρα του σπιτιού σου όπως μπορεί να αναπτύξει και διαφορετικές θεματικές στα δωμάτια. Μπορείς να το δοκιμάσεις και έπειτα να το αλλάξεις πάντως σε καμία περίπτωση δε θα χάσεις! 

w1033
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: