Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Βαν Γκογκ Irida

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Βαν Γκογκ Irida

Κωδικός: az8008

10,00 €
με ΦΠΑ

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Βαν Γκογκ Irida

Καμβάς με εκτύπωση στην μπροστά όψη, τελαρωμένος σε άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο, έτοιμος για κρέμασμα! 

Μια είκονα χίλιες λέξεις... Διακοσμήστε τους χώρους σας με έναν καμβά, ή τυλίξτε τον με μπόλικη αγάπη και δωρίστε τον στους αγαπημένους σας!

Διαστάσεις σχεδια καμβαδες
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Πίνακας ζωγραφικής σε Καμβά Βαν Γκογκ Irida

Ίριδες (πίνακας)

Οι Ίριδες είναι ένας από τους πολλούς πίνακες και αποτυπώσεις του φυτού ίρις από τον Ολλανδό ζωγράφο Βίνσεντ βαν Γκογκ. Ζωγράφισε τις Ίριδες καθώς νοσηλευόταν στο άσυλο Σεν Πωλ ντε Μουζόλ στην Σεν Ρεμί ντε Προβάνς στη Γαλλία, τον τελευταίο χρόνο πριν τον θάνατό του το 1890.

Ζωγραφίστηκε πριν το πρώτο του επεισόδιο στο άσυλο. Υπολείπεται της μεγάλης έντασης που υπάρχει στα μετέπειτα έργα του. Ονόμαζε τον πίνακα «το αλεξικέραυνο για την ασθένειά μου», επειδή ένιωθε ότι θα μπορούσε να μην παρανοήσει, συνεχίζοντας να ζωγραφίζει.

Ο πίνακας είναι επηρεασμένος από την Ιαπωνική ξυλογραφία ukiyo-e όπως και πολλά από τα έργα του καθώς και από εκείνα άλλων καλλιτεχνών της εποχής. Οι ομοιότητες βρίσκονται στα έντονα περιγράμματα, τις ασυνήθιστες γωνίες, όπως οι κοντινές, καθώς επίσης και το επίπεδο τοπικό χρώμα (που δεν απεικονίζεται σύμφωνα με πως πέφτει το φως).

Θεώρησε αυτόν τον πίνακα, μια μελέτη, που είναι πιθανόν ο λόγος που δεν υπάρχουν γνωστά σχέδια για αυτόν,[1] αν και ο Τεό, ο αδελφός του Βαν Γκογκ, είδε τις προοπτικές που είχε και γρήγορα τον υπέβαλε στην ετήσια έκθεση της Ένωσης των Ανεξάρτητων Καλλιτεχνών το Σεπτέμβριο του 1889 μαζί με την Έναστρη Νύχτα πάνω από τον Ροδανό. Έγραψε στον Βίνσεντ για την έκθεση: «Μαγνητίζει το βλέμμα από μακριά. Οι Ίριδες είναι μια όμορφη πλήρης μελέτη γεμάτη αέρα και ζωή.».

az8008
999 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: