Δωροκάρτα Vip Art

Δωροκάρτα Vip Art

Κωδικός: vipart-gift-card

20,00 €
με ΦΠΑ

Το ιδανικό δώρο για κάθε περίπτωση!

Δωρίστε μια Vip Art gift card και δώστε τους την δυνατότητα να διαλέξουν το δώρο της επιλογής τους μέσα από την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας όπως εκτύπωση σε καμβά μιας αγαπημένης τους φωτογραφίας ή κάποιο άλλο σχέδιο επιλογής τους.

Αξία κάρτας
Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Η Vip Art gift card είναι πρωτότυπο και ιδανικό ακόμη και σαν επαγγελματικό δώρο για πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες κ.α.!
Θα βρείτε την Vip Art gift card σε αξία των 20€, 40€, 50€ και 100€ με όμορφο και κομψό σχεδιασμό σε PVC (πλαστικό) υλικό.


Η Vip Art gift card μπορεί να αποσταλεί απευθείας στην διεύθυνση του προσώπου που θέλετε να την δωρίσετε σε όμορφη συσκευασία και περιέχοντας κάποια κάρτα με ένα μήνυμά σας ή σε εσάς για να την δωρίσετε ιδιοχείρως!
Απλά προσθέστε το μήνυμα που θέλετε να αναγράφονται μαζί με την δωροκάρτα σας στο πεδίο "περισσότερες πληροφορίες" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας"

  • Στις δωροκάρτες των 50€ και 100€ σας προσφέρουμε Δωρεάν τα έξοδα αποστολής.
  • Σε αγορές Vip Art gift cards από 10 τεμάχια και άνω σας προσφέρουμε έκπτωση 15%!
  • Για μεγαλύτερες ποσότητες ή σε εταιρείες και επαγγελματίες επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά ή αν επιθυμείτε ίσως εκτύπωση του brand name σας στις δωροκάρτες σας.
vipart-gift-card
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: