Αυτοκόλλητο Εκπτώσεων "sale colorfull"

Αυτοκόλλητο Εκπτώσεων "sale colored"

Κωδικός: sales1010

30,00 €
με ΦΠΑ

Αυτοκόλλητα εκπτώσεων και προσφορών για την βιτρίνα του καταστήματος σας,

με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

*Επιλέξτε το δικό σας κείμενο ή ποσοστό έκπτωσης (-10%, -20%, -30% κτλ.)
*Δυνατότητα επιλογής χρώματος στα μονόχρωμα σχέδια.

Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
Τα αυτοκόλλητα εκπτώσεων αποτελούν έναν δημοφιλή τρόπο προώθησης και προσέλκυσης πελατών στο κατάστημα σας. Με τη δυνατότητα προσθήκης ελκυστικών προσφορών και εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες, τα αυτοκόλλητα εκπτώσεων αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο να προσελκύσετε νέους πελάτες και να διατηρήσετε τους υπάρχοντες. Με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους και την άμεση επαφή που προσφέρουν με τους πελάτες, τα αυτοκόλλητα εκπτώσεων μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση επείγοντος και να ενθαρρύνουν τις αγορές. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως βιτρίνες, πόρτες, ή προϊόντα, προσφέροντας μια οπτική ένδειξη των προσφορών σας που είναι εύκολα αναγνώσιμη και κατανοητή από τους πελάτες. Με τη χρήση ελκυστικών χρωμάτων και σχεδίων, τα αυτοκόλλητα εκπτώσεων μπορούν να κάνουν τις προσφορές σας να ξεχωρίζουν και να τραβήξουν την προσοχή των περαστικών, κάνοντας τους να επισκεφθούν το κατάστημά σας και να επωφεληθούν από τις προσφορές σας. Με τη χρήση αυτοκόλλητων εκπτώσεων, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες και να διαφημίσετε το κατάστημά σας με έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο.

sales1010

Συγκεκριμένοι κωδικοί

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: