Αυτοκόλλητο Επίπλων " Retro Style Lines "

Αυτοκόλλητο Επίπλων με εκτύπωση " Retro Style Lines "

Κωδικός: ep1004

0,00 €
με ΦΠΑ

Αυτοκόλλητο Επίπλων με εκτύπωση " Retro Style Lines "

Αυτοκόλλητο Επίπλων , με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε τα έπιπλα σας , και κάντε τα να δείχνουν μοναδικά !!

*Μπορείτε τα ιδία σχέδια να τα φτιάξετε σε όποιο έπιπλο επιθυμείτε (π.χ. κομοδίνο, ντουλάπες γραφεία, συρταριέρες, βιβλιοθήκες, τραπέζια)

Ποσότητα

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.
  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Τα αυτοκόλλητα επίπλων είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τον χώρο τους με μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική διαδικασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κουζινικά επιπλέον, ντουλάπια, τραπέζια, ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο, τα αυτοκόλλητα επίπλων προσφέρουν μια γρήγορη και εύκολη λύση για να δώσετε μια φρέσκια εμφάνιση στον χώρο σας. Με μια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφών, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τη διακόσμησή σας. Από απλά μονοχρωματικά σχέδια μέχρι πιο πολύπλοκα μοτίβα και αφηρημένες εικόνες, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και αισθητική προτίμηση. Η εφαρμογή των αυτοκόλλητων είναι εύκολη και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Απλώς αποκολλήστε το αυτοκόλλητο από την ταινία και εφαρμόστε το στην επιφάνεια του επίπλου, πιέζοντας ελαφρά για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Με τα αυτοκόλλητα επίπλων, μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας με μια οικονομική και εύκολη διαδικασία, προσθέτοντας προσωπικότητα και στυλ στα έπιπλά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της αυτοκόλλητης διακόσμησης και δώστε μια νέα ζωή στον χώρο σας με αυτό τον εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

ep1004
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: