Ταπετσαρία Τοίχου με εκτύπωση Κόκκινο Δάσος Red Forest

Ταπετσαρία Τοίχου με εκτύπωση Κόκκινο Δάσος Red Forest

Κωδικός: w1043

0,00 €
με ΦΠΑ

Ταπετσαρία Τοίχου με εκτύπωση Κόκκινο Δάσος Red Forest

Ταπετσαρία τοίχου αυτοκόλλητη, με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή. Πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα, και αντέχει στον χρόνο!

Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας, και αλλάξτε όψη στους αγαπημένους σας χώρους με μία ολοκληρωτική ανανέωση!

Δυνατότητα κατασκευής τις δικία σας ταπετσαρίας τοίχου

Παρακάτω βάζεται την διάσταση τις ταπετσαρίας που επιθυμείτε σε m πχ 1,20 χ 1,30 και σας υπολογίζει αυτόματα το κόστος   

Ποσότητα

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.
  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Ταπετσαρία Τοίχου με εκτύπωση Κόκκινο Δάσος Red Forest

Η ταπετσαρία τοίχου είναι πραγματικά ένα μαγικό υλικό που θα σας εντυπωσιάσει! Δεν είναι τυχαίο ότι η ταπετσαρία τοίχου υπάρχει κι έχει επικρατήσει στην εσωτερική διακόσμηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η μόδα αλλάζει, τα στυλ διακόσμησης εναλλάσσονται όμως η ταπετσαρία τοίχου έχει πάντα το τρόπο να βρίσκει τη θέση της σε κάθε σύγχρονη τάση διακόσμησης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Η ταπετσαρία τοίχου μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ διακόσμησης : κλασσικό, σύγχρονο, βιομηχανικό, ρουστικ κ.α.

ταπετσαρία σας φαίνεται  από την ένδειξη με τα κυματάκια στο οπισθόφυλλο). Πριν την τοποθέτηση ταπετσαρίας, καλό είναι να  έχετε στο μυαλό σας πως αν θέλετε να πετύχετε το καλύτερο επιθυμητό  αποτέλεσμα θα πρέπει οι τοίχοι σας να είναι καθαροί και λείοι και η τοποθέτηση να γίνει από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο.

•    Τέλος, χάρη στη νέα τεχνολογία, Viles – Non Woven, η οποία εφαρμόζεται πλέον στις καλές ταπετσαρίες, η αφαίρεση της ταπετσαρίας από τον τοίχο είναι μια απλή διαδικασία και δεν αφήνει ίχνη κόλλας.

Ταπετσαρίες σε απομίμηση τούβλου

Τα τούβλα στο φυσικό τους χρώμα ή βαμμένα σε λευκό, ανοιχτό ή σκούρο γκρι δίνουν χαρακτήρα και στυλ στο χώρο.

Το πιο σημαντικό είναι να τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά, ώστε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό.

Ταπετσαρίες σε απομίμηση ξύλου

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δώσετε στους τοίχους σας μια ελαφρώς ρουστικ αίσθηση είναι το ξύλο ή ακόμα καλύτερα το ελαφρώς φθαρμένο ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις.

Το ξύλο ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης και σε όλους τους χώρους.

 

Ταπετσαρίες σε απομίμηση πέτρας

Οι πέτρινοι τοίχοι προσδίδουν στο χώρο ζεστασιά και αναδεικνύουν αναμφίβολα την αισθητική του.

 

Ταπετσαρίες σε απομίμηση σκυροδέματος ή αλλιώς μπετόν

Το μπετόν αποτελεί πλέον την απόλυτη έκφραση της σύγχρονης κομψότητας στον εσωτερικό σχεδιασμό. Το εμφανές μπετόν και η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε μοντέρνα και σύγχρονα σπίτια που δίνουν έμφαση στην απλότητα, τον μινιμαλισμό και την κομψότητα.

 

Ασπρόμαυρες και vintage ταπετσαρίες

Υπάρχει τεράστια ποικιλία από ασπρόμαυρες και vintage ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας και θα του δώσουν την όψη και την αισθητική που επιθυμείτε.

 

Ταπετσαρίες Graffiti

Μια ακόμα πρωτότυπη ιδέα είναι οι φωτοταπετσαρίες Graffiti. Είναι ιδανικές για το εφηβικό δωμάτιο αλλά και για επαγγελματικούς χώρους με άποψη. Οι ταπετσαρίες Graffiti προσθέτουν χρώμα, άποψη και ένταση στο χώρο όπου τοποθετούνται.

 

Ταπετσαρίες με ρίγα

Η ρίγα στην ταπετσαρία μεγαλώνει τον χώρο και του προσδίδει χαρακτήρα και άποψη.

 

Φωτοταπετσαρίες τοίχου με αγαπημένα τοπία

Μια ακόμα πρόταση για τη διακόσμηση ενός χώρου είναι η φωτοταπετσαρίες με αγαπημένα τοπία που μας ταξιδεύουν και γαληνεύουν την ψυχή μας. Μια πολύ ωραία πρόταση και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Παιδικές φωτοταπετσαρίες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

Είναι γνωστό ότι όλα τα παιδιά λατρεύουν το δωμάτιο τους. Είναι το βασίλειο τους, ο αγαπημένος τους προσωπικός χώρος. Μια φωτοταπετσαρία που να απεικονίζει τους αγαπημένους ήρωες, ηθοποιούς ή ποπ σταρ σίγουρα θα τα κάνει πολύ ευτυχισμένα.

 

w1043
1000 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: